понеделник, 17 октомври 2016 г.

Та Пи Ку или Таран по Китайски

Добре запознатите с прелестите на Мис Тони, знаят, че има една особена характеристика, която я доближава до Ким Кардашиан и всички други представители на средиземноморско-балканското телосложение - голямото --пе.

Или както казва духовитият и съпруг, "това е най-големият пън в семейното огнище".

Пън, пън, но докато по нашите ширини това е норма, в азиатския свят, това е голяма атракция. Във всеки салон за масаж жените възкликваха Оооо, Та Пи Куу, цъкаха многозначително и на Мис Тони и се искаше да си мисли, че е възторжено "ооо, голямо ..пе!". Може просто да са си мислили, че ги чака тежка работа, може ...

Няма значение, истината е, че това ТаПиКу свърши отлична работа в един проект за оцеляване, за който върви това кратко разказче.

Мис Тони и малката Джи Лу се самозаключиха извън апартамента на милионера Лин, за когото може да прочетете на друга страничка. Първата входна врата в луксозната кооперация, ок, отключва се с ключ, но втората, ооо втората е залостена. И какво да правят двете самотни момичета в големия град? Отидоха да нощуват на хотел. Чичото Лин потънал в дълбоката китайска провинция, никого друг не познават, най-близката приятелка е на два часа път с метро. Това е кармата на големия град --- когато си в беда и си сам - си сам.

На другата сутрин двете приятелки отново се помолиха на вратата на чичото милионер, която бе така здраво залостена, че дори и ключар да извикат, щеше да им обере джобните за следващите две седмици. А и китайският закон не разрешавал да се наемат услуги да се отключват чужди апартаменти, особено пък на милионери.

И в този момент на пълна безизходица, Силата навлезе в Мис Тони. Тя решително тръгна към вратата и ... мощно я подпря със страничен тласък на известното ТаПиКу. "Сезам, отвори се!" Дори и магичната фраза не бе необходима. Малкото китайско момиченце отвори широко малките си дръпнати маслинки...  ""You broke the door!" смаяно промълви тя.

Мис Тони пооправи полата, вдигна дясна вежда като Скалата и каза гръмко "ТаПиКу - КунгФу!"

Не, че след този тържествен момент на навлизане във Вавилон не последваха по-прозаични такива като ремонт на брава с ножица и треперене на летище да не бъде свалена от самолета по обвинение за Та Пи Ку Вандализъм.

Но, надяваме се Чичото Лин да не чете български блогове, китайските тайни служби още да не са се възстановили от шока и най-вече ТаПиКуто да е живо и здраво! Че още много работа го чака!





3 коментара:

  1. Доброто ТаПиКу, от чисто медицинска гледна точка, е много положителна природна и отгледана придобивка.Говори за здраве, повече естрогени и силен майчински инстинкт.

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, како винаги в приключения. Шарен да ти е животът и с още нови пътешествия!

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, како винаги в приключения. Шарен да ти е животът и с още нови пътешествия!

    ОтговорИзтриване